0,00 DKK
0 Vare(r) i kurven I alt (ex.fragt)0,00DKK

Cookies og Persondatapolitik.


Ingen personlige oplysninger der registreres i vor Web-bestilling, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Handy-Udlejning ApS.

Bestillings systemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbskurven. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Vi benytter disse cookies til at genkende dig og for eksempel huske, hvilke varer der er i indkøbskurven når du handler online hos Handy-Udlejning ApS. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Under en bestilling udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse samt event. leveringsadresse, hvis denne er en anden end bestillings/regnings adressen. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af bestillingen. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk i ukrypteret form, og gemmes i 5 år, jf. bogføringsloven. Selve "kontrakten" (lejeaftalen) lagres ikke i Handy-Udlejning´s Web-bestilling på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. bestilling foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politi efterforskning. IP adressen opbevares så længe, det er nødvendigt i forhold til en eventuel politi efterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på Handyudlejning.dk er Handy-Udlejning ApS, Fabriksvænget 18, 4130 Viby Sj. – CVR-nr. 32142591

Vi har vores webshop gennem DanDomain A/S, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i DanDomains datacentre.
Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse: info@handyudlejning.dk